Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 3140|回復: 15

屋邨師奶

論壇元老

我今年36歲,做冷氣維修,因為事業為重,所以我重係單身,5月嗰陣接左單工程賺左啲錢,6月尾就開始休下息先,係天水圍住左3年,
本來早出晚歸嘅我都無咩留意有咩鄰居,呢就次放長假終於見多左鄰居,原來住我隔離有個師奶,大約三十頭,都幾有女人味,對波重好大,
我唸都有35D以上,有日朝早落街食早餐見一齊等升降機見佢著白色吊帶背心,,
重要帶個紅bar,短褲,見佢著到咁正,聊下佢講野,就同佢講早晨,佢又用半喊淡廣東話回句早晨,心唸原來係大陸人,
我話咁早呀,佢又話係呀,兩個仔返學,一早起身幫佢地準備早餐,佢地返左學就到我食早餐,
我話咁啱,不如一齊,就係咁就一齊去左食,從未試過食個早餐咁辛苦,佢一路食麵件鬆領背心露晒佢兩對大奶出泥,嘩,正到呢,全程早餐細路硬晒。
佢問我化新搬泥呀,無見過你嘅,我話我住左3年啦,可能返工早出晚歸見唔到,佢:你做咩呀,
我:維修冷氣,
佢:咁啱,我屋企部冷氣唔多凍,一陣有無時間幫我睇下,
我:緊係無問題,咦,你老公做咩呀,
佢:生意人,係大陸做生意,幾個月先返泥一次,
我:咁你米好悶囉,
佢:係呀,成日都一個人,兩個仔又成日放左學出街玩,之後我都無心情講落去,我我今年36歲,做冷氣維修,因為事業為重,所以我重係單身,5月嗰陣接左單工程賺左啲錢,6月尾就開始休下息先,係天水圍住左3年,
本來早出晚歸嘅我都無咩留意有咩鄰居,呢就次放長假終於見多左鄰居,原來住我隔離有個師奶,大約三十頭,都幾有女人味,對波重好大,
我唸都有35D以上,有日朝早落街食早餐見一齊等升降機見佢著白色吊帶背心,,
重要帶個紅bar,短褲,見佢著到咁正,聊下佢講野,就同佢講早晨,佢又用半喊淡廣東話回句早晨,心唸原來係大陸人,
我話咁早呀,佢又話係呀,兩個仔返學,一早起身幫佢地準備早餐,佢地返左學就到我食早餐,
我話咁啱,不如一齊,就係咁就一齊去左食,從未試過食個早餐咁辛苦,佢一路食麵件鬆領背心露晒佢兩對大奶出泥,嘩,正到呢,全程早餐細路硬晒。
佢問我化新搬泥呀,無見過你嘅,我話我住左3年啦,可能返工早出晚歸見唔到,佢:你做咩呀,
我:維修冷氣,
佢:咁啱,我屋企部冷氣唔多凍,一陣有無時間幫我睇下,
我:緊係無問題,咦,你老公做咩呀,
佢:生意人,係大陸做生意,幾個月先返泥一次,
我:咁你米好悶囉,佢:係呀,成日都一個人,兩個仔又成日放左學出街玩,之後我都無心情講落去,我話不如上你屋企睇部冷氣,
佢:好呀。
上到佢屋企好整齊,同我屋企差好遠,佢話廳部冷氣唔凍,
我:睇下先,
佢:好呀,我濕晒,入房換件衫先,我心唸,塊野濕晒呀。
我:介唔介意我除衫,因為我都好熱,
佢:唔介意,講完佢就入左房換衫,佢出到泥我心唸
呀,只係著條底褲,白色長T恤,重要唔帶bar飛晒釘,
佢:你好大隻喎,我:係呀,做得苦力多練到一身肌肉,我話部機污糟,過兩日我返鋪頭攞架生免費幫化洗機,
佢:免費唔好意思嘅,
我:是但啦,隔離鄰舍,
佢:我攞條毛巾比你,
我:唔駛啦,就隔離,返去沖涼,我見佢見到我啲肌肉就流晒口水咁,講野大膽左,我話你身材都幾好喎,
佢:係呀,生完兩個仔就咁好啦,
我:生完仔對波好似會大啲,
佢:嘜你咁呀,咁直接呀,
我:事實嘛,你睇下佢幾大,
佢:你好衰,不過講真,以前無咁大,生完起碼大左兩個cup,
我:咁而家幾大,
佢:你好咸濕,
我:係男人都咸呀啦,
佢:而家買胸圍都要買35F,
我:35F,我眼都突埋,我就再進一步話咁大個仔都未揸過咁大,你老公就好啦,
佢:你言語上強姦我呀,
我:我講事實姐,我隻手都大,唔知35F揸唔揸得晒,
佢:突然話咁比你試下,
我:係真唔係呀,佢就行過泥話試下,捉住我隻手放係佢對波度,嘩,真係好大,揸唔晒,
佢:揸唔晒喎,
我已經去到頂點,狂揸佢對波,再咀落去佢個咀度,
佢:又比晒反應,
我:話你都幾淫,
佢:竟然答我我唔止淫,重好賤呀,
我:心唸咩料呀,佢突然除左我條褲,就幫我含,
佢:唔係好大姐喎,含晒都係啱啱到喉龍,
我:咁你即係唔中意,
佢:中意,都大過我老公,我心唸,我都唔算長,咁你老公米短到無朋友。我見佢含得好好,又奶又啜個龜頭,又橫蕭,舒服到我叫左出泥,
我:你成日含呀,咁有技術嘅,
佢:我老公厭我生個兩個,下面鬆晒,叫我學下點含陽具,所以我成日睇4仔學,
我:咁試下係米真係咁鬆先,即時反身狗仔式,一野隊晒入去,
佢:好大聲好淫咁叫,
我:心唸,真係有啲鬆喎,不過勝在夠多水,
佢:係米好鬆呀,
我:鬆在鬆,
佢:又好淫咁叫,之後到佢坐蓮,對波就係我頭上,
我:瘋狂咁揸,又啜,
佢:又叫得好淫好大聲,之前到
我:男上,可能鬆,插左好耐先有感覺想射,
佢:唔好射入去呀,
我:已經問唔切咁射係邊,攞返出波射係佢塊面度,
佢:就好似4仔咁捉住
我:條野又含又啜,比佢玩左一輪,
佢:好衰呀,射晒落人地塊面度,
我:非常之唔好意思苦笑,
佢:去洗面,洗完到我入左廁所洗下,洗完痾返個尿先,
突然佢走左入泥話:我都話左我好淫,重好賤,
我:咁即係點,之後佢踎左係浴室話,我要你將啲尿痾晒落我度,
我:吓,佢:我老公好中意咁,所以我都好中意,我話唔好啦,
佢:快啲啦,咁我就為有順佢意,點知痾緊佢突然含住我條陽具,痾晒係佢個口,
佢:又含晒,重要係咁吹,
我:好快又射多一次,
佢:重話要多啲泥搵佢,
我:心唸你好似有啲心理不平行,中意飲尿,我都怕怕。話不如上你屋企睇部冷氣,

佢:好呀。
上到佢屋企好整齊,同我屋企差好遠,佢話廳部冷氣唔凍,
我:睇下先,
佢:好呀,我濕晒,入房換件衫先,我心唸,塊野濕晒呀。
我:介唔介意我除衫,因為我都好熱,
佢:唔介意,講完佢就入左房換衫,佢出到泥我心唸
呀,只係著條底褲,白色長T恤,重要唔帶bar飛晒釘,
佢:你好大隻喎,我:係呀,做得苦力多練到一身肌肉,我話部機污糟,過兩日我返鋪頭攞架生免費幫化洗機,
佢:免費唔好意思嘅,
我:是但啦,隔離鄰舍,
佢:我攞條毛巾比你,
我:唔駛啦,就隔離,返去沖涼,我見佢見到我啲肌肉就流晒口水咁,講野大膽左,我話你身材都幾好喎,
佢:係呀,生完兩個仔就咁好啦,
我:生完仔對波好似會大啲,
佢:嘜你咁呀,咁直接呀,
我:事實嘛,你睇下佢幾大,
佢:你好衰,不過講真,以前無咁大,生完起碼大左兩個cup,
我:咁而家幾大,
佢:你好咸濕,
我:係男人都咸呀啦,
佢:而家買胸圍都要買35F,
我:35F,我眼都突埋,我就再進一步話咁大個仔都未揸過咁大,你老公就好啦,
佢:你言語上強姦我呀,
我:我講事實姐,我隻手都大,唔知35F揸唔揸得晒,
佢:突然話咁比你試下,
我:係真唔係呀,佢就行過泥話試下,捉住我隻手放係佢對波度,嘩,真係好大,揸唔晒,
佢:揸唔晒喎,
我已經去到頂點,狂揸佢對波,再咀落去佢個咀度,
佢:又比晒反應,
我:話你都幾淫,
佢:竟然答我我唔止淫,重好賤呀,
我:心唸咩料呀,佢突然除左我條褲,就幫我含,
佢:唔係好大姐喎,含晒都係啱啱到喉龍,
我:咁你即係唔中意,
佢:中意,都大過我老公,我心唸,我都唔算長,咁你老公米短到無朋友。我見佢含得好好,又奶又啜個龜頭,又橫蕭,舒服到我叫左出泥,
我:你成日含呀,咁有技術嘅,
佢:我老公厭我生個兩個,下面鬆晒,叫我學下點含陽具,所以我成日睇4仔學,
我:咁試下係米真係咁鬆先,即時反身狗仔式,一野隊晒入去,
佢:好大聲好淫咁叫,
我:心唸,真係有啲鬆喎,不過勝在夠多水,
佢:係米好鬆呀,
我:鬆在鬆,
佢:又好淫咁叫,之後到佢坐蓮,對波就係我頭上,
我:瘋狂咁揸,又啜,
佢:又叫得好淫好大聲,之前到
我:男上,可能鬆,插左好耐先有感覺想射,
佢:唔好射入去呀,
我:已經問唔切咁射係邊,攞返出波射係佢塊面度,
佢:就好似4仔咁捉住
我:條野又含又啜,比佢玩左一輪,
佢:好衰呀,射晒落人地塊面度,
我:非常之唔好意思苦笑,
佢:去洗面,洗完到我入左廁所洗下,洗完痾返個尿先,
突然佢走左入泥話:我都話左我好淫,重好賤,
我:咁即係點,之後佢踎左係浴室話,我要你將啲尿痾晒落我度,
我:吓,佢:我老公好中意咁,所以我都好中意,我話唔好啦,
佢:快啲啦,咁我就為有順佢意,點知痾緊佢突然含住我條陽具,痾晒係佢個口,
佢:又含晒,重要係咁吹,
我:好快又射多一次,
佢:重話要多啲泥搵佢,
我:心唸你好似有啲心理不平行,中意飲尿,我都怕怕。

星期六,之前應承左幫佢免費洗冷氣,答應左人嘅野我一向都會做,雖然我覺得佢心理係唔多平行,不過當唸起佢對35F細路就即時致敬,入到隔離師奶屋企,佢同之前一樣著白色背心,又係無帶bar,今次連底褲都無著,雖然硬住入屋,不過我都好敬業嘅,拿拿聲洗左冷氣先,洗完佢又叫我入去沖涼,都好,又睇下你想搞咩,果然沖涼途中入左泥,一見我細路就即時含住,不停啜同奶龜頭,又不時用牙輕咬,爽到我呢,佢重好體貼企係度彎底腰同我含,重話咁樣我就可以揸住對35F,
我當然唔客氣,不停大力揸,初圓禁扁,真係好彈手,加埋佢嘅口技,好想射,
佢可能知道我想射,即刻講:想射就射,射晒入我口,我幫你吞晒啲精,聽到佢咁講即時禁住佢個頭射晒入佢口,
佢重不停咁啜,誓要啜晒啲精為止,之後重比我睇佢口內啲精再吞,重話好好味,淫到呢,沖完涼出到去大家都無著衫,訓左係梳化,
我就一路揸住佢對35F問佢其實你叫咩名,佢就話叫我Angel,左到果然係一個大波天使,
佢:咁你又叫咩名,
我:叫我阿華,再問佢點解你會咁淫,
佢:我鄉下係四川,阿爸重男輕女,話女人天生就係要服侍男人,所以就好聽男人話,到嫁左比我老公,
佢叫我做咩都做,叫我學含鷄巴我又睇4仔學,叫我飲尿我又飲,所以就變到咁淫咁賤,
我:好似好慘咁,
佢:一啲都唔慘,
我反而好興奮,每次都興奮到濕晒。
佢又開始幫我打飛機,又用條脷係龜頭打轉,好爽,
我:咁大對波不如夾腸仔,佢二話不說訓係度,叫我坐係佢個頭度插佢乳溝,就聽佢講,一路插乳溝,佢一路奶我個袋,好正,
我就雙手捉實佢對35F,實在太舒服,今次就係佢乳溝發射,射晒啲精係對波度,有啲重射到落肚,
佢:點解唔射落我個口,我今日要吞晒你啲精,
我:已經3點幾,你兩個仔放學呀啦,
佢:今日星期六佢地唔駛返學一早出左去今晚唔返,老公又重係大陸唔會返住,
今晚我要吞晒你袋袋入面啲精,講完又放入口含,含到咁上下我話好攰要訓陣,
佢:好呀,咁我落街買餸,今晚煮飯比你食。
不過我始終都驚佢有人會返就話不如過我屋企,雖然我唔煮飯,不過都齊煮食用嘅野,
佢:好呀,我就比左條鎖匙佢,
我就入屋訓,佢就落街買餸,好快我就訓著,唔知過左幾耐,感覺到細路一陣又暖又濕嘅感覺,
原來佢已經煮好飯又幫我含緊鷄巴,好快又射左,佢又幫我呑晒啲精。
之後食飯,估唔到佢煮飯都有一手,好好食,
佢:你有無女朋友呀,
我:無呀,一路做野,都無時間拍拖,都有5年無拍過拖啦,
佢:咁你有需要咁點,
我:好少有需要,每日做到好忙,訓落床就一覺訓天光,
佢又好淫咁話咁米儲埋好多精,
我:咁樣比你搞法,嘜精都無晒啦,
佢:點會,你睇下,又硬左啦。佢又含住我條鷄巴,
我:未食完飯呀,
佢:我食飽啦,你繼續食,你有你食,我有我含。
我心唸試問點重食到,即刻禁低佢一摸塊野已經濕晒,即時9深一淺,下下頂到盡,佢啲淫叫聲好大,
我當然揸住佢對大波不停插,因為佢生過兩個仔嘅關係有啲鬆,插左百幾二百下先射,今次唔理咁多,射晒入去,
佢:好衰呀,都話要比我食,你射晒入去我又無得食,如果有左咁點算。
我當時又無唸咁多,即時有啲驚,
佢:你睇下你個樣幾驚,你放心啦,我已經做左絕育呀啦,唔會懷孕,
我:衰鬼呀,玩我,我大力揸佢對波,佢叫後好大聲,大聲到有啲誇張,
佢:嚇下你係罰你唔比我吞精,
我:你好中意吞精呀咩,
佢:係呀,我覺得好好食,
我:你真係好淫,又中意含鷄巴,又中意吞精,
佢:我下面生過鬆晒,你地啲男人覺得唔舒服,我米含多啲囉,不過我重有個位你會插得好舒服,
我:邊度呀,
佢:就係插我屎眼,呢度好窄呀,之後佢就係我面前自慰,不停流啲穴水出泥,重將啲穴水整落屎眼度,
佢:而家個屎眼好多閪水啦,快啲啦,我心唸點回得切氣呀,鐵人咩,
我:罰你頭先玩我,我要你繼續自慰,唔插你住,
佢:好呀,主人睇住我自慰呀。
我心唸插呀,無啦啦叫我主人,角色扮演呀,睇住佢自慰,淫叫聲大得誇張,大約睇左半個鐘倒,細路奇蹟地又硬返,不過睇到佢開始攰,
我當然唔理,走埋去摸下個屎眼,插呀,啲穴水多到真係好似係屎眼流出泥咁,
二話不說即時插佢屎眼,今次慢慢入,九淺一深,真係好窄好舒服,因為好窄關係今次插左唔係好耐就想射,
佢又好似感覺到咁話:射落我個口度,比我吞精,我好想食,我當然滿足佢嘅要求,即時由插屎眼轉插佢個口,射晒落口,
我:條鷄巴係你屎眼插完再放落你個口度,你唔覺污糟咩,
佢:覺呀,不過好想吞精,之後佢去左刷牙,佢出到泥我已經趴左係度休息,突然佢用條脷突襲我屎眼,插呀,我感覺到佢條脷成條係我屎眼,咁大個仔都未試過,原來呢啲就係傳說中嘅獨龍鑽,鑽左大約有半個鐘,有幾次差啲賴屎,好爽,之後嘅一晚我竟然射左十幾次,第二日落床都覺辛苦,呢個淫婦真係好淫

5萬

論壇元老

very good!!!
回復

論壇元老

回復

論壇元老

回復

論壇元老

回復

論壇元老

回復