Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 1315|回復: 5

強姦moon

中級會員

我叫owen,我最鍾意既女藝人係某電視台既moon,佢又靚又有氣質,係我性幻想對象,如果可以同佢大戰一場就好,呢個願望終於實現
話說我經過九龍灣,咁啱見到moon拍戲,moon著緊既衫係綠色既吊帶運動上衣同黑色既長褲,睇落好性感,當拍完場戲,moon就烏低身綁鞋帶,露出少少事業線,睇到我有生理反應,之後經過我身邊,我問佢可唔可以同佢合照,佢答好
之後佢話要上天台準備拍第二場戲,咁我跟埋去睇,我跟住佢行上天台(舊式樓宇並冇升降機),行到一半,我突然從後一手摸佢個胸,另一隻手掩住佢個口,佢想掙扎,我同佢講「俾我摸下,摸一次就得」moon話「放開我,你而家係非禮我,我可以報警拉你」,佢唔講呢句都好,一講我就火氣,我話「無論點你都報警,咁我不如強姦妳」,moon一聽到強姦2字,更加猛烈掙扎,我怕有人發現,於是帶佢去舊樓啲暗角位,到暗角位,我終於可以欣賞呢位靚女,我除咗佢件衫,再除埋佢件胸圍,一對雙峰表露無遺,moon聲淚俱下,求我放過佢,我又點會聽佢講,我話「頭先妳唔係話報警拉我咩?然後我再除佢條長褲,再除埋佢條底褲,陰唇微微振動,於是我除咗我條褲同底褲,釋放一早已勃起既陽具,想將陽具塞入moon既口,moon唔服從,緊閉嘴唇,於是我捏住佢個鼻,(佢透唔到氣,自然會用口透氣,咁我就可以乘機將條嘢塞入佢個口)隔一陣,佢終於忍受唔住,用口吸氣,我就將條嘢塞入佢個口,我喺佢個口出出入入,冇幾耐就喺佢個口射精,佢以為我已經完事就會放過佢,我同佢講,「而家先係開始,之前只係前菜」我從後插入佢,佢痛到叫咗一聲,於是我唔理佢,繼續喺佢係後面抽插,一路插,一路揸佢個波,佢痛到流眼淚,我話「第一次?」,佢冇應我,於是我插得更快更狠,最後喺佢後庭射精
跟住我就開始男上女下姿勢,慢慢插佢陰唇,陰唇抵擋住我既攻擊,於是我奮力一頂,陽具經已插入陰道,並抽插直到子宮,我一路抽插,與moon接吻,moon唔肯,我就強行與moon既嘴吻,一隻手摸佢嗰波,另一隻手就摸佢條頸,於是我連波都唔摸,2隻手練住moon條頸,而我就繼續抽插,被我練住條頸,moon感覺就嚟窒息,不斷掙扎,而我就忍唔住,向moon子宮射精,內射佢,我跟住同佢講「終於可以俾我扑到你」於是我就著返衫,離開現場,獨留moon一人

金牌會員

Good fuck Dklmcfh

內容好睇?  詳情 回復 發表於 2022-12-19 12:01
回復 支持 反對

中級會員

hardware 發表於 2022-12-18 08:40
Good fuck Dklmcfh

內容好睇?
回復 支持 反對

金牌會員

好x正呀Dklm dill ass?
回復 支持 反對

中級會員

新手一名
回復

中級會員

寫得唔好,唔好介意
回復 支持 反對