Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 1420|回復: 9

(原創作品)(廣東話,繁體字) 我們這一家番外篇1

中級會員

朋友Friend 唔洗驚

"李生,有位袁小姐黎搵你,想同你確認一下 "
Ryan: 係呀,唔該你。

"叮噹"
Venus: Hi,你係Ryan? 我係Venus,阿言老婆呀,佢叫我上嚟攞兩支sake架。
Ryan: Hi,Venus,我記得你啦,我睇睇先呀,或者你入嚟坐陣先呀
Venus: 唔阻你架呵?
Ryan: 唔阻呀,我自己一個睇緊戲咋嘛。

Venus入左屋先發覺到Ryan橫練精實嘅身形,著住條孖煙囪。
Venus: 真係唔會阻住你?
Ryan: 唔會呀,你坐坐先,俾我搵一搵嗰兩支sake先。

Venus周圍望下,Ryan屋企唔大,但好骨子。因為Ryan好鍾意戶外活動,旅行等等,所以有好多唔同地方買返嚟嘅裝飾,而Venus亦好欣賞Ryan嘅品味。欣賞到咁上下,Ryan仲搵緊支酒,Venus就諗住幫下手。

Ryan擒高左,仲要一隻腳晾起左平衡自己。Venus見到呢個情況,就去扶一扶Ryan,正正喺佢前面就係Ryan嘅褲襠。Venus望到Ryan喺褲襠入面吊吊揈嘅賓周就愕左然,因為Venus從未見過咁巨型嘅尻。有幾大?就好似一個幼身汽水罐咁高又咁粗。

Ryan企返直之後,俯瞰Venus 34C嘅波同埋佢荒失失嘅表情,有一時嘅心動想攬住佢保護佢,可惜Venus係老友阿言嘅老婆。不過,Venus不嬲都一副不屑一顧又西口西面嘅面孔,點樣荒失失呢?其實,Ryan唔知道係自己支巨物嚇親Venus。

Ryan落返地,袋好兩支酒就送Venus離開。Venus今日著住一件窄身V領T恤襯一條淺色瑜伽褲,窄身衫突顯佢對34C波,瑜伽褲又顯現佢嘅翹臀。目送住咁嘅身影離開自己,Ryan若有所失,只怪Venus睇得唔食得。

Venus等緊小巴返屋企嘅時候,見到前面少女飲緊汽水,令佢諗起Ryan嗰支尤如汽水罐嘅尻,Venus吞左啖口水。之後慢慢冒起俾Ryan屌嘅性幻想。

嗰晚Venus同阿言做愛,成個腦都係同Ryan扑野嘅影像。阿言發覺Venus今晚特別濕,特別淫,但一啲都唔投入。完事之後...

言:你頭先諗咩呀?今日特別濕嘅
Venus:冇呀... 不過,我想講呢,我今日上去你個friend屋企攞酒啦,佢喺屋企著住條孖煙囪,佢條野大到喺褲腳露出嚟喎。
言:係呀,佢好大抽架,佢仲有個花名叫馬撚呀,不過佢唔鍾意,所以我地唔叫咋嘛。以前出街,撞到佢啲女如果行路拐下拐下,就知佢地一定扑撚完野。
Venus:咁誇張?
言:堅架...

過左幾日...
言:我星期諗住約埋阿傑去Ryan樓下club house打波,做下運動,出下汗
Venus用左半秒計劃點引誘Ryan,隨即答:我又去,我都想做下運動。
言:好呀

到左星期六...
言:出得門口未呀?
Venus:唔好催啦
Venus換左一件bra top,外面加件袖位超大個窿嘅背心,衫腳打個結,望到佢條腰,下身襯條瑜伽褲。
言:去做運動唔洗噴香水呀嘩,唔講以為你去媾仔。

Join埋阿傑,阿言同Venus都到左Ryan屋企。
言:屌!你搬左嚟,我都係第一次上嚟。
Ryan:係喎,過嚟都算方便呀
傑:露台望邊架?咦?望山喎,好開揚呀
Ryan:OK啦,不過都有隔離座喺側邊囉。
傑:不過你做乜唔開冷氣嘅?
Ryan:屌!壞左冷氣呀叫左人嚟整,等緊電話,唔撚理喇,電話到先上返嚟啦,落去喇。嘩!阿嫂,你搽香水好撚香喎,一陣玩完冇晒味咪嘥尻晒?
言:屌你搵褲行啦!
Ryan:行得架喇!運動褲嚟架
言:咁撚窄?
Ryan:我大抽啫
傑:包實啲呀,唔好揈出嚟呀

於是,一行四人就落左club house 打乒乓波,一打就打左個半鐘。Ryan電話響起,原來有人整冷氣。

Ryan:我上去先,你地繼續打呀
Venus:我都唔打喇,上去抖下
言:我同傑玩多陣再上嚟

Ryan同Venus就一齊返上樓。頭先打波打到㷫起,Venus都除左背心,淨係得個bra top。Ryan一路都偷望下Venus。Venus做完運動,出晒汗,皮膚都泛紅,頭髮腳都濕晒。膊頭心口仍然流住汗珠。Ryan咁運動型嘅男人,見到咁樣,更感興趣。

中級會員

回復 支持 反對

中級會員

回復 支持 反對

金牌會員

支持下, 寫得幾好, 加油
回復 支持 反對

中級會員

回復 支持 反對

論壇元老

支持下
回復