Xocat

搜索
熱搜: 活動 交友 視訊
查看: 1309|回復: 2

[外地賽後報告] 日本風月場所介紹:夜總會篇(一) 原帖主:netken2003

90萬

超級版主

日本風月場所介紹:夜總會篇(一)
自從港女和大6妹越來越錫身和臭寸,九年前,我開始把主場移師過東京,玩盡不少風月場所…。
關於日本夜場,很多人都以為不受外國人玩。其實,如果你識日文,也挺多會受你玩的。
也許大家也聽過,日本風月場所係叫做「風俗店」,是可以和囡囡做愛或出火的地方。
但其實,日本夜場也有非常之多「非風俗店」,主要是玩情趣的地方,一般情況下,客人唔可以出嘢。
日本夜場,以情趣花臣勁多見稱,玩法幾乎數之不盡,今日我會先講吓夜總會。

齋TALK 場

日本的高檔夜總會主要都係玩飲酒傾計,而不會有身體接觸的。地方面積雖然不會太大,但裝修豪華,會靚過香港某D尖沙咀場很多。囡囡顏值屬業界最高質素,而且化行粧、SET哂頭、兼有性感晚裝。由於日本夜總會是沒有獨立房、大家都是坐大廳的,所以可以望到成班靚女四圍走,會覺得好多嘢睇。
其實齋TALK場主要係玩溝女,啲女會表現得好有GF Feel,把口又「浪過油」。在日本獨有既「約會文化」下,仲會同你「玩拍拖」,係一個非常窩心和可以慰藉心靈的地方。

話就話係唔可以有身體接觸,但其實個別囡囡都會坐得好貼身,你可以摸下大脾,攬吓腰都得。但記住:只係個別囡囡。

和新宿的高級場比較,池袋的中檔齋talk場會比較黐身,仲會有好多性感function,例如「打開心口之夜」,「唔著裙露底之夜」,「唔帶bra之夜」等等。相對新宿剩係識得玩cos-play(扮女學生、小動物等),池袋的場好似過癮啲。

日本的傾計飲酒場內,我從來見過有人「猜枚劈酒」的,骰盅就更加係冇啦。玩紙牌的我倒有見過。
日本所有夜總會,都會有「免費威士忌」飲。入場時如果我柯打「威士忌」,一般不會額外收費。
但啤酒的話,就可能要收錢了,柯打前宜問清楚。
又或者,你可以嗌一jar 烏龍茶。第一jar 係送的,再嗌就會收錢。

當你飲免費威士忌,囡囡係唔會陪飲的。除非你嗌「收費的酒類」飲品(價錢不詳,但可以好貴),囡囡才會陪飲。另,如果你沒有柯打「收費酒類」,個別場或會要求你請囡囡飲嘢,通常一杯起兩杯止。如出現要請第三杯情況下,我會講明係「最後一杯」。呢啲「請飲嘢」既drink,一般係二千yen一杯樓下。

夜總會當然有出街制度,如果係先出街後捧場,個場會收三千yen的「同伴料金」。
另外有一種,係先捧場,後出街。叫做「AFTER」,好似係要捧場至打烊才可以。呢個我未玩過,詳情就不太清楚了。

但同日本夜總會囡囡出街,性質和香港不同,主要唔係玩開房扑嘢,而係上面所講既「玩拍拖」。
要食到囡囡唔係唔得,但相信一定要溝囉。但過程中無論結果如何,日本妹都會做足女朋友FEEL既,和港女及大陸妹的「基本冷漠」態度有天壤之別。

收費方面,玩散鐘坐不同囡囡,消費可低至五百幾港元一小時。如玩大鐘mark 死一條女,可以貴至千五港元一小時,如果開「收費大酒」要囡囡陪飲會更貴!不過,大部份高檔夜場都會有專人每隔一個時段提醒客人「現在已消費了多少、再玩半小時、一小時又會消費多少」,所以很少會失預算。

日本齋talk場玩法雖然身體接觸係較少,但其實佢係所有日本夜遊玩法中,「最能讓心靈得到滿足」的一種玩法。因為囡囡很多都很青春又溫柔、懶識氹人又扮冧。呢種「被超絕美女極度關注」的情況,中港澳夜場內,除非你係超級富豪或富二代,否則係絕對體驗唔到的。但在日本,即使係個普通無錢中坑,一樣可以體會「被超絕美女垂青」的感覺。

下次,我會講吓 渣波場、抽水場、仲有 Girls Bar 既玩法。再會。

原帖主:netken2003

30萬

論壇元老

多謝師兄分享
回復 支持 反對

中級新手上路

多謝分享!!謝謝
回復 支持 反對