ironmanhk2021 發表於 2024-4-12 00:18:27

有冇人真係試過分享老婆或女友比人3P?

我知道女朋友一直都想試下MMF 3P,而我其實原則上都唔介意仲覺得幾刺激。但係一諗到實際執行就出現問題,例如我真係接受唔到女友同第二個打完車輪或者含完,跟住就錫我…. 無論係衛生或者心理上都唔掂。

各位有冇類似經歷可以分享下呢 {:loveliness:}

ming918 發表於 2024-4-12 00:25:30

可以SET RULES 你黎定ja ma, 對方尊重同接受先玩

Cloud1989 發表於 2024-4-12 00:30:59

接受唔到的就唔好車/含完再錫呀
而且我覺得正常都唔會想間接鍚人地條腸{:titter:}
所以唔好比另一個男的玩你女友個嘴就好

ironmanhk2021 發表於 2024-4-12 00:37:32

如果帶套吹會唔會好奇怪呢?女友想玩得3P,我諗含2腸都係重點之一{:sweat:}

比人搞自己女友係一回事, 自己簡接含撚的確又係完全另一件事 {:mad:}

stickythread 發表於 2024-4-12 04:59:39

女人想玩MMF嘅心態係乜我就唔知 ,但作為男人帶條女去玩MMF不外乎想睇條女被第二個男人玩嘅感官刺激 ,呢種刺激 ,試過一次番唔到轉頭

stickythread 發表於 2024-4-12 05:01:16

每個人嘅情況唔同 ,我條女唔熱衷於打車輪 ,所以佢同對方環保吹後 ,我冇同佢打車輪都唔會詐型 ,基本上對方錫過佢任何部位我都唔會錫

stickythread 發表於 2024-4-12 05:03:25

名義上係MMF ,但主要都係拍攝/睇住佢同第二個男人扑嘢 ,全程有四分三時間都係揸住架機拍攝 ,間中會畀條女吹下或者同對方調位抽插幾嘢

stickythread 發表於 2024-4-12 05:06:49

綠帽控嘅男人 ,有條女陪你癲係一種幸福 ,可以嘅話盡快一試 ,唔好顧慮太多 ,女人係善變嘅 ,當佢唔肯同你癲嗰陣你就後悔莫及

stickythread 發表於 2024-4-12 05:09:24

二樓嘅明師兄講得啱 ,一定要同第三方定立規矩 ,等對方知你嘅底線

stickythread 發表於 2024-4-12 05:25:44

玩MMF一定要係自己老婆/條女 ,因為只有呢種關係 ,至可以喺你睇住佢畀第二個男人玩時引發出嗰種獨特嘅酸溜溜又刺激嘅感覺

peterpeterpet1 發表於 2024-4-12 08:33:13

可以事前傾好怎樣玩,得與唔得都有得傾;但要記住,唔好後悔{:loveliness:}

labo 發表於 2024-4-12 09:53:05

曾經同對中年情侶玩过,維持左幾年,放得开系好剌激嘅,mmf,三文治,Bi,都試过,好回味

SweetRain 發表於 2024-4-12 10:12:54

我有豐富NTR同3P經驗, 我認為師兄你混亂左NTR同3P, 鐘意玩3P既人就係鐘意你所講果種淫亂既混戰, 有潔癖既人係唔會鐘意玩, 而NTR既綠方通常係唔參與混戰或者只係輕度參與, 當然亦有人玩NTR+3P, 不過只係佔少數, 因為參與程度大左就會少左做綠奴果種興奮, 而且同玩3P一樣, 都係唔適合有潔癖既人, 所以師兄要唸清楚自己想玩咩先.

labo 發表於 2024-4-12 10:16:03

同意樓上師兄,我玩果pair,男有奴傾向,亦中意含,乃

SweetRain 發表於 2024-4-12 10:46:14

labo 發表於 2024-4-12 10:16

係個綠奴幫你含? 我就未必接受到男人幫我含喇, 不過有次遇到過一個重度綠奴, 仲要係重M, 佢要求我中出佢女友, 我開頭以為佢想睇女友比人中出啫, 點知佢竟然用口慢慢幫女友奶乾淨, 仲吸埋裏面果啲, 用口同女友share, 我咁有經驗都睇到覺得唔好意思, 但事後唸起又覺得好興奮喎

StephenCow 發表於 2024-4-12 10:47:28

玩得多p就係要玩嗰種淫亂感覺,通常都會預設底線,所有參與者知道就得。我自己就絕對唔介意條女同人打茄輪或含完再同我打茄輪,咁先夠淫,咁先夠官應刺激

StephenCow 發表於 2024-4-12 10:51:42

SweetRain 發表於 2024-4-12 10:12
我有豐富NTR同3P經驗, 我認為師兄你混亂左NTR同3P, 鐘意玩3P既人就係鐘意你所講果種淫亂既混戰, 有潔癖既人 ...

同意

StephenCow 發表於 2024-4-12 10:54:07

labo 發表於 2024-4-12 10:16

我都有隻男奴,佢會同我條女一齊幫我含,奶交合位吞精等等,呢啲先好玩

Yut768 發表於 2024-4-12 11:05:14

StephenCow 發表於 2024-4-12 10:54
我都有隻男奴,佢會同我條女一齊幫我含,奶交合位吞精等等,呢啲先好玩 ...

難得師兄可以係公開討論區講出自己嘅玩法,雖然我老婆暫時唔肯同師兄玩,但不排除日後搵師兄指導我及老婆,正所謂人一世物一世,有機會的話要試吓。{:loveliness:}

peterpeterpet1 發表於 2024-4-12 11:10:50

SweetRain 發表於 2024-4-12 10:12
我有豐富NTR同3P經驗, 我認為師兄你混亂左NTR同3P, 鐘意玩3P既人就係鐘意你所講果種淫亂既混戰, 有潔癖既人 ...

分析準確,學到野{:loveliness:}

labo 發表於 2024-4-12 11:13:54

SweetRain 發表於 2024-4-12 10:46
係個綠奴幫你含? 我就未必接受到男人幫我含喇, 不過有次遇到過一個重度綠奴, 仲要係重M, 佢要求我中出佢 ...

我都试过好似你甘

labo 發表於 2024-4-12 11:15:26

StephenCow 發表於 2024-4-12 10:54
我都有隻男奴,佢會同我條女一齊幫我含,奶交合位吞精等等,呢啲先好玩 ...

你就好啦,我而家無得玩了

labo 發表於 2024-4-12 11:33:14

做男奴,有機會都想試下,以前多數做主,同自己条女就做过奴

labo 發表於 2024-4-12 11:44:08

StephenCow 發表於 2024-4-12 10:47
玩得多p就係要玩嗰種淫亂感覺,通常都會預設底線,所有參與者知道就得。我自己就絕對唔介意條女同人打茄輪 ...

我地有3个一齐咀

Yut768 發表於 2024-4-12 15:29:46

我雖然未玩過3P但可接受同老婆玩MMF, 但未能接受到比男人含

labo 發表於 2024-4-12 16:21:45

初時我都吾願意,缩开,但後來放开,試左又覺得好舒服好正,

johnchan00007 發表於 2024-4-12 16:40:38

咁你女友有冇心儀既對象一齊玩?

ironmanhk2021 發表於 2024-4-12 18:34:36

13樓 sweet rain ,師兄分析得好好,我女友想玩既係3P唔係NTR,佢想試既係兩碌棍一齊,所以我心態都係配合佢。

老實講如果係普通SP,咁玩3P同NTR都冇咩所謂,但去到真係女友,就多左好多顧慮

ironmanhk2021 發表於 2024-4-12 18:41:01

Stickythread 師兄咁你地玩嗰陣嗰種酸流流嘅感覺,有冇影響你同你老婆或女友既關係 ?你哋會玩得幾盡?

StephenCow 發表於 2024-4-12 18:56:52

labo 發表於 2024-4-12 16:21
初時我都吾願意,缩开,但後來放开,試左又覺得好舒服好正,

係呀,難怪女人咁鍾意含
頁: [1] 2 3
查看完整版本: 有冇人真係試過分享老婆或女友比人3P?