學生妹靚腳 發表於 2024-4-12 19:11:25

第一次見另一個男嘅J擘開自己女人下體果陣 真係興奮到痴線

stickythread 發表於 2024-4-12 19:34:49

絕對冇影響關係 ,只會更錫佢 ,正如我之前講過 ,一個為咗氹你開心而肯同你癲嘅女人係好難得
我哋玩得好斯文 ,條女試過一次被對方口爆 ,一次冇套中出

stickythread 發表於 2024-4-12 19:36:22

學生妹靚腳 發表於 2024-4-12 19:11
第一次見另一個男嘅J擘開自己女人下體果陣 真係興奮到痴線

絕對認同{:5_213:}

stickythread 發表於 2024-4-12 19:48:38

最震撼嘅係第一次見到條女主動拎起對方條鳩放入口環保吹 ,呢個畫面畢生難忘

ray27880284 發表於 2024-4-13 08:20:05

stickythread 發表於 2024-4-12 05:25
玩MMF一定要係自己老婆/條女 ,因為只有呢種關係 ,至可以喺你睇住佢畀第二個男人玩時引發出嗰種獨特嘅酸溜溜 ...

完全認同,睇住個老婆同d男人咀到脷疊脷個感覺會刺激過自己同佢做

SweetRain 發表於 2024-4-13 11:15:09

ironmanhk2021 發表於 2024-4-12 18:34
13樓 sweet rain ,師兄分析得好好,我女友想玩既係3P唔係NTR,佢想試既係兩碌棍一齊,所以我心態都係配合 ...

聽師兄你咁講, 你面對既有兩個問題, 第一係潔癖問題, 呢個容易解決, 只要你要求參加者完全唔用口, 同埋要帶套, 咁基本上參加者同女方係完全唔會有體液接觸, 到接受到再慢慢放寬, 但第二個問題就難解決, 就係你要調整接受分享女友既心理, 而完事後心裏唔會有條刺, 呢個冇人幫到你, 亦都係考驗你錫女友可以去到幾盡.

peterpeterpet1 發表於 2024-4-13 11:19:31

SweetRain 發表於 2024-4-12 10:46
係個綠奴幫你含? 我就未必接受到男人幫我含喇, 不過有次遇到過一個重度綠奴, 仲要係重M, 佢要求我中出佢 ...

當時見到咁都好震撼下喎!{:loveliness:}

Yut768 發表於 2024-4-13 11:30:38

StephenCow 發表於 2024-4-12 10:54
我都有隻男奴,佢會同我條女一齊幫我含,奶交合位吞精等等,呢啲先好玩 ...

一個男奴及女人一齊幫師兄含畫面,諗起都精彩。

SweetRain 發表於 2024-4-13 11:45:59

peterpeterpet1 發表於 2024-4-13 11:19
當時見到咁都好震撼下喎!

當時係又覺得唔好意思又震撼, 不過自從知道咁樣會令佢興奮, 我就設計左一啲令佢更high既玩法, 之後佢每次都射到打晒冷震

labo 發表於 2024-4-13 11:54:07

男女奴一齐含,吾爽就厄人

SweetRain 發表於 2024-4-13 12:00:27

StephenCow 發表於 2024-4-12 10:54
我都有隻男奴,佢會同我條女一齊幫我含,奶交合位吞精等等,呢啲先好玩 ...

如果你條女接受到女奴, 應該仲好玩喎{:lol:} 我玩過MFF, 其中一個係輕度M, 真係超爽皮

Yut768 發表於 2024-4-13 13:21:17

labo 發表於 2024-4-13 11:54

我雖然未試過,但一個係你老婆,另一個係男奴,一齊幫你含,剩係個畫面都爽啦!

peterpeterpet1 發表於 2024-4-13 13:45:14

SweetRain 發表於 2024-4-13 12:00
如果你條女接受到女奴, 應該仲好玩喎 我玩過MFF, 其中一個係輕度M, 真係超爽皮 ...

有輕度M好好玩

StephenCow 發表於 2024-4-13 14:52:17

SweetRain 發表於 2024-4-13 12:00
如果你條女接受到女奴, 應該仲好玩喎 我玩過MFF, 其中一個係輕度M, 真係超爽皮 ...

前任係接受嘅,佢都好想同女人奶,但搵男嘅易過借火,搵多個女嘅就難上加難

labo 發表於 2024-4-13 15:19:39

Yut768 發表於 2024-4-13 13:21
我雖然未試過,但一個係你老婆,另一個係男奴,一齊幫你含,剩係個畫面都爽啦! ...

我果陣系人地一對情侶,2个都糸奴

Yut768 發表於 2024-4-13 16:21:52

labo 發表於 2024-4-13 11:54

比師兄講到有啲興奮, 真係想試下男女如一齊含嘅感覺.

ironmanhk2021 發表於 2024-4-15 00:00:22

SweetRain 發表於 2024-4-13 11:15
聽師兄你咁講, 你面對既有兩個問題, 第一係潔癖問題, 呢個容易解決, 只要你要求參加者完全唔用口, 同埋要 ...

多謝師兄分享!可能我要再同女友傾清楚,睇下大家想玩到咩底線… 其實佢過去都同好多個鬼佬搞過,所以對我黎講都有少少多一個唔多嘅感覺

joewong0102 發表於 2024-4-15 12:41:43

含完淨係單男錫 你唔錫咪得

SweetRain 發表於 2024-4-15 15:04:19

ironmanhk2021 發表於 2024-4-15 00:00
多謝師兄分享!可能我要再同女友傾清楚,睇下大家想玩到咩底線… 其實佢過去都同好多個鬼佬搞過,所以對 ...

師兄一句多一個唔多, 我感覺你唔係想玩, 而係屈就, 我覺得你未準備好玩呢個遊戲, 你不如自己問下自己既底線先啦, 我唸你女友都唔想一個唔想玩既人參與

SP69er 發表於 2024-4-15 15:56:58

樓主,你似乎接受不到MMF喎不要硬來。或者先試下用假狗玩二穴齊插同不斷接力插,睇下女友反應先啦

Yut768 發表於 2024-4-15 16:07:37

SP69er 發表於 2024-4-15 15:56
樓主,你似乎接受不到MMF喎不要硬來。或者先試下用假狗玩二穴齊插同不斷接力插,睇下女友反應先啦 ...

玩得2m1F,就應該預咗會同另一單男出現賓卅碰賓,或者女方含完一條腸再含另一條腸情況出現,咁樣玩應該係玩3 P精粹所在,先至過引,男方或女方都滿足。

sharpmd 發表於 2024-4-15 17:12:43

好刺激既畫面

StephenCow 發表於 2024-4-15 19:51:30

Yut768 發表於 2024-4-15 16:07
玩得2m1F,就應該預咗會同另一單男出現賓卅碰賓,或者女方含完一條腸再含另一條腸情況出現,咁樣玩應該係 ...

開得 party 就要玩盡啲,最精彩莫過於大家都接受到男男互含

ironmanhk2021 發表於 2024-4-15 23:20:09

SweetRain 發表於 2024-4-15 15:04
師兄一句多一個唔多, 我感覺你唔係想玩, 而係屈就, 我覺得你未準備好玩呢個遊戲, 你不如自己問下自己既底 ...

睇AV 同理 同SP玩3P/4P 就好地地,一到真係女朋友,原來真係心態好唔同

ironmanhk2021 發表於 2024-4-15 23:21:23

SP69er 發表於 2024-4-15 15:56
樓主,你似乎接受不到MMF喎不要硬來。或者先試下用假狗玩二穴齊插同不斷接力插,睇下女友反應先啦 ...

試過假狗二穴插呀,佢好似好enjoy,不過都搞到好我快想射,因為太逼太緊…..

peterpeterpet1 發表於 2024-4-16 01:09:11

ironmanhk2021 發表於 2024-4-15 23:21
試過假狗二穴插呀,佢好似好enjoy,不過都搞到好我快想射,因為太逼太緊….. ...

慢慢玩,男女都刺激,當然快射;玩多幾次會習慣

ironmanhk2021 發表於 2024-4-16 05:57:29

peterpeterpet1 發表於 2024-4-16 01:09
慢慢玩,男女都刺激,當然快射;玩多幾次會習慣

上次用震動肛塞,震到我冇耐就想射,搞到我擒擒青要熄咗佢

peterpeterpet1 發表於 2024-4-16 09:20:00

ironmanhk2021 發表於 2024-4-16 05:57
上次用震動肛塞,震到我冇耐就想射,搞到我擒擒青要熄咗佢

玩玩具,呢個情況我都試過!{:lol:}

SweetRain 發表於 2024-4-16 09:36:41

ironmanhk2021 發表於 2024-4-15 23:20
睇AV 同理 同SP玩3P/4P 就好地地,一到真係女朋友,原來真係心態好唔同

所以我覺得你未準備好, 你女友又唔會因為你唔想玩3P而同你分手, 你又何必勉強自己呢? 你勉強玩, 你女友都唔會玩得盡興, 而且佢仲要面對你

ironmanhk2021 發表於 2024-4-17 00:12:44

SweetRain 發表於 2024-4-16 09:36
所以我覺得你未準備好, 你女友又唔會因為你唔想玩3P而同你分手, 你又何必勉強自己呢? 你勉強玩, 你女友都 ...

就係諗就天下無敵,做就閪到仆直!
頁: 1 [2] 3
查看完整版本: 有冇人真係試過分享老婆或女友比人3P?