peterbearsex 發表於 2024-4-6 21:56:27

繼續每朝著條薄一薄既孖煙通對住佢晨勃起,一係係房扮訓露住條硬尻等佢叫你起身,試吓佢

jimmychai 發表於 2024-4-7 00:47:04

mo1 發表於 2024-4-6 16:35
下半場應該點做呢?

梗係繼續一隻手指插佢下邊,一隻揸佢個波,大大力啜佢粒lin,佢一定忍唔住要你擒佢…..

jimmychai 發表於 2024-4-7 00:50:54

mo1 發表於 2024-4-6 16:47
過咗一排無風無浪,我梗係又重施故技啦,有時一聽到佢打晒鼻寒就會靜靜雞鼠入佢房,試過有半夜起身痾夜尿, ...

咁樣仲唔係擺到明想你屌佢?如果唔係,佢即頭每晚都反鎖度門啦!唔通要佢開口講:「阿仔,入房屌我啦⋯⋯」!

msn007 發表於 2024-4-7 12:37:07

jimmychai 發表於 2024-4-7 00:50
咁樣仲唔係擺到明想你屌佢?如果唔係,佢即頭每晚都反鎖度門啦!唔通要佢開口講:「阿仔,入房屌我啦⋯⋯ ...

我睇到笑左出嚟!

HappyApex 發表於 2024-4-7 15:50:08

一於搵一晚飲啲酒,幫佢推油

mo1 發表於 2024-4-8 00:00:49

jimmychai 發表於 2024-4-7 00:50
咁樣仲唔係擺到明想你屌佢?如果唔係,佢即頭每晚都反鎖度門啦!唔通要佢開口講:「阿仔,入房屌我啦⋯⋯ ...

Jimmychai聽落似戰場老兵,有啲咩嘢分享下等我地學下嘢嘛

mo1 發表於 2024-4-8 00:01:41

HappyApex 發表於 2024-4-7 15:50
一於搵一晚飲啲酒,幫佢推油

呢個不失為一個好方法,以按摩為名,抽水為實,越推越入....

mo1 發表於 2024-4-8 00:07:21

peterbearsex 發表於 2024-4-6 21:56
繼續每朝著條薄一薄既孖煙通對住佢晨勃起,一係係房扮訓露住條硬尻等佢叫你起身,試吓佢 ...
實不相瞞,其實我都試過俾阿媽睇到我全相,試過我係廁所起完機準備沖涼,仲係扯緊嘅時候,佢去完街番嚟急得滯門都無敲直撞入廁所,大家都嚇咗一嚇,然後佢太急都唔理咁多,趕咗我入企缸叫我拎轉面就坐低痾,但其實我透過啲電鍍嘅反射睇住佢果片黑森林,佢最後痾完就邊洗手邊鬧鬼我做乜唔鎖門。
我真無辜。

mo1 發表於 2024-4-8 00:15:49

mo1 發表於 2024-4-6 16:47
過咗一排無風無浪,我梗係又重施故技啦,有時一聽到佢打晒鼻寒就會靜靜雞鼠入佢房,試過有半夜起身痾夜尿, ...

終於有一次我獸性難奈,忍唔住舔咗佢粒lin一下,見佢無反應,我又舔多兩下,佢突然吸咗啖大氣然後嗯咗一下,我又係嚇到個心跳出嚟啦,匿埋一陣見佢平靜番,我繼續舔多兩下,舔到粒嘢挺起晒,突然阿媽打個大乞嗤,嘩我真係靈魂出竅咁滯,拿拿臨鼠番出房,再裝下佢果時已經冚晒被,無嘢玩,第二朝都好似無嘢一樣有講有笑有整早餐,佢應該唔係好察覺到,爽。

之後再補番張相

peterpeterpet1 發表於 2024-4-8 00:35:34

mo1 發表於 2024-4-8 00:15
終於有一次我獸性難奈,忍唔住舔咗佢粒lin一下,見佢無反應,我又舔多兩下,佢突然吸咗啖大氣然後嗯咗一 ...

真係好玩又刺激{:loveliness:}

y77223344 發表於 2024-4-8 10:52:00

終於有一次我獸性難奈,忍唔住舔咗佢粒lin一下,見佢無反應,我又舔多兩下,佢突然吸咗啖大氣然後嗯咗一 ...

其實去到咁既地步佢都扮唔知係咪比緊機會你

Koojason 發表於 2024-4-8 11:13:34

應該比你砌啦

msn007 發表於 2024-4-8 11:22:26

打乞嗤可能係因為佢就頂唔順 又唔想咁快比你搞 所以先打

jimmychai 發表於 2024-4-8 15:38:34

即頭搵晚求其搵個藉口,買成打啤酒,威士忌,買埋燒味,嘢食,同佢又食又飲。 飲得幾枝啤酒,仲要溝酒飲,啲女實易醉,到時佢High High 哋,就搵個藉口攬住佢,再乘機搵位撳佢落梳化,擒上去。 就算到時啲女口講話唔好,佢醉成咁你想點都得啦⋯⋯

talivong 發表於 2024-4-8 15:46:29

jimmychai 發表於 2024-4-8 07:38
即頭搵晚求其搵個藉口,買成打啤酒,威士忌,買埋燒味,嘢食,同佢又食又飲。 飲得幾枝啤酒,仲要溝酒飲, ...

GOOD IDEA>>>>>>>

Koojason 發表於 2024-4-8 16:08:58

jimmychai 發表於 2024-4-8 15:38
即頭搵晚求其搵個藉口,買成打啤酒,威士忌,買埋燒味,嘢食,同佢又食又飲。 飲得幾枝啤酒,仲要溝酒飲, ...

又系方法喎

mo1 發表於 2024-4-8 18:13:46

msn007 發表於 2024-4-8 11:22
打乞嗤可能係因為佢就頂唔順 又唔想咁快比你搞 所以先打

應該係凍嘛?

mo1 發表於 2024-4-8 18:14:29

jimmychai 發表於 2024-4-8 15:38

戰長老兵係唔同啲,師兄用呢招食咗幾多條女?

mo1 發表於 2024-4-8 18:15:48

補番張偷拍阿媽嘅大lin頭相,各位師兄睇完想唔想啜?

Koojason 發表於 2024-4-8 18:35:36

大大粒好啜

talivong 發表於 2024-4-8 19:33:32

mo1 發表於 2024-4-8 10:15

{:3_46:}{:3_46:}啜啜啜

HappyApex 發表於 2024-4-8 19:36:05

粒lin咁敏感, 點可能唔知,佢詐瞓啫,掂啦,差在搵個啱嘅場景屌埋。一於搵晚飲啲酒,話拉親條腰,叫佢用按摩油幫你按幾下,跟住你又幫佢油按,咁就自然上埋

jimmychai 發表於 2024-4-9 05:01:44

mo1 發表於 2024-4-8 18:14
戰長老兵係唔同啲,師兄用呢招食咗幾多條女?

普通食女方法啫,好多師兄都識啦,我都唔係有好多女……

peterpeterpet1 發表於 2024-4-9 19:45:24

mo1 發表於 2024-4-8 18:15

呢D乳頭,啜起嚟特別有口感;可以啜成晚!

mo1 發表於 2024-4-9 20:54:25

人做開壞事,就自然膽生毛,自此我經常係半夜走入阿媽間房,天冷就無嘢睇啦,包到實嘛,不過我都唔會放棄每一個機會,我搵咗個電筒仔,然後慢慢慢慢好小心咁揭開佢少少被,然後好慢好慢咁捐入去張被入面,佢一貫作風著住條睡裙,當然又係扯高咗,佢對脾擘大咗嚟訓,我慢慢向前照,果然見到佢條白色棉質底褲仔,有一大撻黑色嘅透透地,好明顯係閪毛啦,仲要有幾啲係底褲邊走咗出嚟,太濃密啦。

peterpeterpet1 發表於 2024-4-10 14:01:28

mo1 發表於 2024-4-9 20:54
人做開壞事,就自然膽生毛,自此我經常係半夜走入阿媽間房,天冷就無嘢睇啦,包到實嘛,不過我都唔會放棄每 ...

果然係色膽最大!{:loveliness:}

非不得了 發表於 2024-4-10 14:14:42

mo1 發表於 2024-4-9 20:54
人做開壞事,就自然膽生毛,自此我經常係半夜走入阿媽間房,天冷就無嘢睇啦,包到實嘛,不過我都唔會放棄每 ...

我都有呢d經驗,用電筒仔照住偷影埋有相添

peterpeterpet1 發表於 2024-4-10 14:25:27

非不得了 發表於 2024-4-10 14:14
我都有呢d經驗,用電筒仔照住偷影埋有相添

咁精彩,一定好刺激{:loveliness:}

非不得了 發表於 2024-4-10 15:10:26

peterpeterpet1 發表於 2024-4-10 14:25
咁精彩,一定好刺激

如果想睇相不如去我帖分享,呢度始終人地個分享我唔方便呢度貼自己相

mo1 發表於 2024-4-10 15:40:52

非不得了 發表於 2024-4-10 15:10
如果想睇相不如去我帖分享,呢度始終人地個分享我唔方便呢度貼自己相

支持支持,等你開帖
頁: 1 2 3 4 5 6 [7] 8 9 10 11 12 13 14 15 16
查看完整版本: 後母 updated #19 #25 #53 #67 #70