mo1 發表於 2024-4-17 17:08:38

mo1 發表於 2024-4-16 18:32
後記:

Jenny仲有搵我,不過我都係冷冷淡淡好被動咁,有扑多咗三幾次,次次佢下面都係水塘咁,真係屌到 ...

繼續

食完飯番到屋企,阿媽房門依然係閂埋咗,第二日無早餐食,但中午有嘅,成餐飯氣氛都比較沉重,阿媽突然開口:尋日個女人邊個嚟?我話朋友。佢靜咗一分鐘,然後講咗句:唔好搞到屋企亂七八糟呀下,然後就入咗廚房,如是者,大家個氣氛都沉重咗成個星期先開始回復番正常少少。

Koojason 發表於 2024-4-17 17:27:27

mo1 發表於 2024-4-17 17:08
繼續

食完飯番到屋企,阿媽房門依然係閂埋咗,第二日無早餐食,但中午有嘅,成餐飯氣氛都比較沉重,阿媽 ...

你阿媽聽到你地咁激及大聲一定會痕.

mo1 發表於 2024-4-17 17:37:37

Koojason 發表於 2024-4-17 17:27
你阿媽聽到你地咁激及大聲一定會痕.

我當時都唔知佢係痕定嬲,女人好難估,啲阿媽永遠都針住啲女朋友呀老婆呀,世仇咁。

mo1 發表於 2024-4-17 18:05:31

mo1 發表於 2024-4-17 17:08
繼續

食完飯番到屋企,阿媽房門依然係閂埋咗,第二日無早餐食,但中午有嘅,成餐飯氣氛都比較沉重,阿媽 ...

繼續

香港解封之後,又唔駛乜乜通行證,又唔駛打針,老豆係泰國番咗嚟,諗住搞埋屋契寫定平安紙,講真我父母緣都比較淺,本身都已經無乜兩句,佢娶咗填房之後我地更加疏離,依家佢見我番咗屋企住,成頭家個氣氛都好似緩和晒咁,佢應該都覺得好安慰,不過可能佢唔知佢個仆街仔(在下)原來吼住佢條女啫,如果唔係攞刀斬人都似。

老豆預計番嚟兩星期,搞埋啲文件就飛番泰國架啦,頭一晚大家食完晚飯就入咗房,風平浪靜,第二晚大概十點左右啦,大家都入晒房,我就繼續打我嘅機啦,突然聽到應該係佢兩公婆嘅對話,然後聽到有櫃桶聲同搣膠袋聲,無幾耐就聽到啲啪啪聲。

agogock2118 發表於 2024-4-17 18:43:12

老豆都要做佢要做嘅事

jimmychai 發表於 2024-4-17 20:27:28

mo1 發表於 2024-4-17 18:05
繼續

香港解封之後,又唔駛乜乜通行證,又唔駛打針,老豆係泰國番咗嚟,諗住搞埋屋契寫定平安紙,講真我 ...

咁世伯食得泰婆多,學咁嘢益吓aunt 都好合理…….

msn007 發表於 2024-4-17 20:35:48

都要交下功課嘅

mo1 發表於 2024-4-17 21:04:20

jimmychai 發表於 2024-4-17 20:27
咁世伯食得泰婆多,學咁嘢益吓aunt 都好合理…….

我諗佢係泰國應該玩到腳軟都得,又平又正

mo1 發表於 2024-4-17 21:06:10

mo1 發表於 2024-4-17 18:05
繼續

香港解封之後,又唔駛乜乜通行證,又唔駛打針,老豆係泰國番咗嚟,諗住搞埋屋契寫定平安紙,講真我 ...

我都按奈不住,貼隻耳仔埋佢地幅牆聽,聽到好大聲嘅啪啪聲,同埋聽到阿媽嘅叫聲,唔太大聲,勉強聽到佢嗌老豆!嗯嗯!老豆呀!吖,然後好快就靜晒,然後又聽到佢地啲對話聲,內容聽唔清鬼食泥咁,跟住就聽到入廁所聲同開花灑嘅聲,快到我想打個飛機都嚟唔切....

jimmychai 發表於 2024-4-18 14:42:44

mo1 發表於 2024-4-17 21:06
我都按奈不住,貼隻耳仔埋佢地幅牆聽,聽到好大聲嘅啪啪聲,同埋聽到阿媽嘅叫聲,唔太大聲,勉強聽到佢嗌 ...

世伯都識玩,同伯母cosplay 玩父女……..

peterpeterpet1 發表於 2024-4-18 14:55:20

我都按奈不住,貼隻耳仔埋佢地幅牆聽,聽到好大聲嘅啪啪聲,同埋聽到阿媽嘅叫聲,唔太大聲,勉強聽到佢嗌 ...

精彩,後續如何?

msn007 發表於 2024-4-18 16:38:06

後母都有需要

Koojason 發表於 2024-4-18 16:43:43

支持師兄更新

mo1 發表於 2024-4-18 21:16:10

jimmychai 發表於 2024-4-18 14:42
世伯都識玩,同伯母cosplay 玩父女……..

唔係嘅,不嬲佢都係跟我叫老豆嘅,好少聽佢到叫老公,所以應該唔係玩到cosplay 咁高階嘅

mo1 發表於 2024-4-18 21:18:16

msn007 發表於 2024-4-18 16:38
後母都有需要

五張嘢,有性慾正常嘅,難得老豆係泰國應該晚晚燈紅酒綠,都仲有貨交果下先勁。

mo1 發表於 2024-4-18 21:19:51

第二朝我係廁所就發現阿媽條底褲好濕,應該係手洗完無扭乾....然後朝早居然係無早餐食,老豆依依哦哦咗兩句話早餐都無點做嘢,然後就話自己去飲茶跟手就碰埋隻大門,阿媽塊面就黑過鑊撈,睇怕晏晝應該無飯開,老豆再唔認真啲全力以赴,應該晚飯都就快無得食,一係我捱義氣幫老豆盡責任啦!講笑。

peterpeterpet1 發表於 2024-4-19 09:13:26

mo1 發表於 2024-4-18 21:19
第二朝我係廁所就發現阿媽條底褲好濕,應該係手洗完無扭乾....然後朝早居然係無早餐食,老豆依依哦哦咗兩 ...

睇嚟世伯未交足功課喎{:loveliness:}

mo1 發表於 2024-4-19 16:34:46

peterpeterpet1 發表於 2024-4-19 09:13
睇嚟世伯未交足功課喎
對住個老婆幾廿年,就算個老婆幾大波都好,同一副架撐睇都睇到厭啦,有功課交算好叻架啦,泰國有女玩,又有仔玩,又有半女半仔玩,好難平伏心情嘅

peterpeterpet1 發表於 2024-4-19 16:42:03

mo1 發表於 2024-4-19 16:34
對住個老婆幾廿年,就算個老婆幾大波都好,同一副架撐睇都睇到厭啦,有功課交算好叻架啦,泰國有女玩,又 ...

都有一定年紀,平時玩得好野多都理解既!{:loveliness:}

mo1 發表於 2024-4-19 16:47:44

mo1 發表於 2024-4-18 21:19
第二朝我係廁所就發現阿媽條底褲好濕,應該係手洗完無扭乾....然後朝早居然係無早餐食,老豆依依哦哦咗兩 ...
講到呢度,又講下少少支線啦。

呢單笑料嚟

無中午飯,我唯有去快餐店自己搞掂,落咗一層就遇到之後會發肉照俾我嘅肥師奶冰姐,其實佢係阿媽啲麻雀腳加金蘭姊妹嚟,個波好大但肥同矮。

我一見到佢就梗係嗌聲冰姐早晨,點知呢條肥婆一句就質埋嚟: 仲早晨呀方仔!?就快12點啦喎!去邊呀?

我想講去死呀,你一唔一齊呀?但我忍住話晒一場街坊,我話落去大x樂買外賣呀,豬扒飯(你啲同類)有印花有折呀。

點知佢竟然唔客氣:係咩!?咁你幫我買多個吖,我晏晝唔煮啦(佢自己一條友住,聽阿媽講老公撈偏嘅,入咗冊好多年,無仔女),我依家去街市攞啲衫俾人車番條拉鍊,你一陣買完就禁我門鐘啦,我應該快過你嘅,唔該呀方仔。

頂你.....做乜無啦啦要幫你買飯....信唔信加啲精你嘆下!?

peterpeterpet1 發表於 2024-4-19 17:02:48

mo1 發表於 2024-4-19 16:47

呢單笑料嚟

做外賣仔,有回報喎!{:loveliness:}

mo1 發表於 2024-4-19 17:03:45

peterpeterpet1 發表於 2024-4-19 17:02
做外賣仔,有回報喎!
兩蚊貼士?{:2_27:}

mo1 發表於 2024-4-19 17:33:50

mo1 發表於 2024-4-19 16:47

呢單笑料嚟

但我為免得罪佢,佢係阿媽面前煮我,最後都係死死地氣幫佢買咗飯,一噤門鐘我就聽到好重嘅腳步聲由遠至近,一開門見到冰姐著住件阿姐背心,唔係吊帶背心,但佢對波真係好大,露咗半條事業線出嚟,佢開完門跑番入廚房話煲緊湯,轉頭又跑番出嚟門口攞地下啲菜入廚房,我望住佢對奶一路跑一路浪下浪下,都忍唔住吞咗啖口水,佢叫我坐低一齊食飯,煲好湯就順便飲碗先走,我見屋企好似風頭火勢,係度避下都好,所以無拒絕佢。

peterpeterpet1 發表於 2024-4-19 17:35:12

mo1 發表於 2024-4-19 17:03
兩蚊貼士?

兩粒linlin{:loveliness:}

sharpmd 發表於 2024-4-19 18:00:43

聽到好大聲嘅啪啪聲
師兄當時應該硬過鐵
打飛機都解決唔到

mo1 發表於 2024-4-19 18:02:47

sharpmd 發表於 2024-4-19 18:00
聽到好大聲嘅啪啪聲
師兄當時應該硬過鐵
打飛機都解決唔到

再加埋阿媽啲呻吟聲其實好淫好銷魂,不過未起機佢地已經散場,無計。

talivong 發表於 2024-4-19 18:06:20

mo1 發表於 2024-4-19 09:33
但我為免得罪佢,佢係阿媽面前煮我,最後都係死死地氣幫佢買咗飯,一噤門鐘我就聽到好重嘅腳步聲由遠至近 ...

寂寞 ~~瀨瀨 呀??{:3_46:}

mo1 發表於 2024-4-19 18:31:29

talivong 發表於 2024-4-19 18:06
寂寞 ~~瀨瀨 呀??

呢條肥師奶鬼死咁風騷,佢就真係唔愁寂寞,同我阿媽比,佢真係超姣,落街街頭豬肉佬到街尾賣菜賣魚嘅,都係俾佢姣過,我阿媽反而落到街頭dup dup唔係好識講嘢,成日俾啲街市麻甩佬撩佢都係唔係好敢出聲果啲,係有時俾人食豆腐食得勁先話番人地兩句,試過有次: 靚姐,賣生果呀?今日木瓜靚呀似足你,大大隻又多汁,買對番去以形補形吖!佢都係話番人地一句:唔買呀!講到咁核突點買呀!猥瑣到死!

mo1 發表於 2024-4-19 19:19:26

mo1 發表於 2024-4-19 17:33
但我為免得罪佢,佢係阿媽面前煮我,最後都係死死地氣幫佢買咗飯,一噤門鐘我就聽到好重嘅腳步聲由遠至近 ...

一路食飯佢一路講嘢,問我呢樣問我果樣,成日想八卦我屋企啲嘢,所以我咁唔鍾意佢,講講下突然問我識唔識整攝像頭?(我心諗乜春係攝像頭呀),原來係cam,我話識,佢就叫我一陣幫佢整下,佢搞咗好耐都搞唔好,是但啦,一陣有湯飲當扯平不拖不欠啦。

StephenCow 發表於 2024-4-19 19:51:16

副線都唔錯,似乎有嘢食喎
頁: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 [10] 11 12 13 14 15 16 17 18 19
查看完整版本: 後母 updated #19 #25 #53 #67 #70