推介:| Make Friends | 交友 | 婚姻介紹 | 網上交友 | 幽默 | 趣味網頁 | 娛樂 | 魔術 | 精品 | 玩具 |

發新話題

好耐唔見

引用:
原帖由 81tkhk 於 2018-3-26 06:00 發表

桃花依舊笑春風
桃花開始過時,等睇櫻同薫衣草

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2018-4-7 08:21 發表

桃花開始過時,等睇櫻同薫衣草
真心話好高慶又見到閣下,真如睇見神龍一樣-------神龍見首不見尾,好難得見一次。
山旮旯

Mekfjfkfkcndkd

引用:
原帖由 Nicky309 於 2018-4-12 12:06 發表
Mekfjfkfkcndkd
請恕在下才疏學淺,對閣下嘅番文一竅不通,請有所賜教。
山旮旯

請教各位有識之士。

Re.1228#
在下才疏學淺,下列文字 Kekfjfkfkcndkd 是何國?何種?何意?文字?懇請各位有所賜教,謝謝!
山旮旯

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2018-4-7 08:16 發表

咁猛,翻生,加雞粒做炒飯
魚香茄子好d
☆ 夢裡明明有六趣,覺後空空無大千。 ☆  

引用:
原帖由 81tkhk 於 2018-3-29 09:53 發表

包二奶---實聽拉         時運高---搏番鋪

有姿勢---冇實際         隨口U---當袐笈

淡淡定---有錢剩         細細兜---容易媾

失失慌---害街坊          趁佢病---封\命

有得賭 ...
埋手- 晨早走

有得震- 無得瞓

嘴藐藐 打得少

引用:
原帖由 beautiful 於 2018-4-15 01:37 發表

翹埋手- 晨早走

有得震- 無得瞓

嘴藐藐 -打得少
出嚟威---識搶咪           有殺錯---冇放過

唔想衰---埋大堆           聽唔明---扮純情

有異性---冇人性          靜雞雞---認低威
山旮旯

返工好悶, 有無人吹水

引用:
原帖由 Amicaalvin 於 2018-4-23 09:50 發表
返工好悶, 有無人吹水
其他人就唔知,在下隨時候命,歡迎各位蒞臨,有請!!
山旮旯

中文裡有三個字的棑列,無論你怎樣排,都會有不同的意思,如;  1=了,2=不,3=得,依次序是; 1、2、3=了不得。再來2、3、1=不得了。再來3、2、1=得不了。
山旮旯

仲惠師兄, 你果邊天氣有幾多度..... 香港快熱死人

引用:
原帖由 beautiful 於 2018-5-26 02:18 發表
在下呢邊今日係26c----14c,早晚溫度相差都幾大,我地較咗室內嘅恆温,無論外邊冷熱屋裡都係23c
山旮旯

Hi 各位好

引用:
原帖由 扒扒 於 2018-6-3 09:01 發表
Hi 各位好
您好!希望常常見到閣下在此。
山旮旯

引用:
原帖由 beautiful 於 2018-5-26 02:18 發表
熱咪穿泳衣去游水囉

引用:
原帖由 81tkhk 於 2018-4-24 00:54 發表

其他人就唔知,在下隨時候命,歡迎各位蒞臨,有請!!
我不請自來呀

引用:
原帖由 chanpowing 於 2018-6-8 20:54 發表

我不請自來呀
閣下有如神龍見首不見尾,如今高人蒞臨有失遠達迎,罪過罪過!
山旮旯

引用:
原帖由 81tkhk 於 2018-6-9 00:57 發表

閣下有如神龍見首不見尾,如今高人蒞臨有失遠達迎,罪過罪過!
高乜鬼呢,搭飛機都唔夠高放件行李呀

香港今天放晴

我都過來湊湊熱鬧,打個招呼

引用:
原帖由 藍蝶 於 2018-6-9 11:53 發表
打,我琚A你帶番個頭套先,呢排我練緊泰拳,有時出拳好重手

相關搜索目錄: 泰拳

引用:
原帖由 藍蝶 於 2018-6-9 11:53 發表
從心裡發出的話,萬分感謝閣下,於遠程旅遊回來,兼公私两忙下,給在下一個難能可貴的招呼,在下定會銘記在心。

相關搜索目錄: 旅遊
山旮旯

引用:
原帖由 81tkhk 於 2018-6-10 01:23 發表

從心裡發出的話,萬分感謝閣下,於遠程旅遊回來,兼公私两忙下,給在下一個難能可貴的招呼,在下定會銘記在心。
太客氣了,應該要萬分感謝仲惠兄事事關心才對呢﹗

相關搜索目錄: 旅遊

引用:
原帖由 chanpowing$ 於 2018-6-9 12:27 發表

打,我琚A你帶番個頭套先,呢排我練緊泰拳,有時出拳好重手
你都唔係君子,正所謂君子動口不動手,打下字就算啦﹗

相關搜索目錄: 泰拳

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。