推介:| 網頁寄存 | 網頁設計 | 開網店 | 電郵申請 | Wordpress Hosting | creo | 外賣平台 | 英語課程推薦 | 風水屋 | 房間風水懷孕 | Timway Testimonial | Wedding Planner | Wedding MC |

發新話題

請問仲有無人一直都有睇風雲

請問仲有無人一直都有睇風雲

請問仲有無人同我一樣一直都有睇風雲,有睇,吾代表好睇,我到而家都仲睇,但我只係情意結,每隔個星期六晚就硬係好似俾鬼迷甘自然會無意識甘飄埋報攤跟茼n似夢遊甘14蚊出來,買一本我成日會分幾次先睇完的天下(因為劇情真係好Q悶),睇住一本培茼菑v成本,由每個星期好期待既書搞成甘,真係好無奈,頭先睇到另外一個兄弟係本欄開既版,係選舉3個漫畫角色,風雲居然好似完全無人提,唉!馬Sir 你究竟想點,吾係諗住甘落去就算呀馬?各為兄弟:究竟有無計令呢本野摺埋,幫鵀熒戊ㄕ滬囓h既聶風、步驚雲同百歲人魔無名、鬼虎等人佢地"安樂死"呢?

風雲我只看了第一部, 之後無睇. 港產漫畫就是這樣, 主角永遠不死, 以前王小虎等更永遠不老, 故事無止境地拖. 我對港產漫畫已死心. 不過馬sir 的天下算最"底"睇, 每版都分好多格, 比起其他漫畫d一個口, 一隻腳用一版好好多, 馬sir 還是用心的.

其實要風雲死, 真係好難, 因為地死左, 本書仲點叫風雲?
本來佢都話冇第三部架!之後唔係一樣.
其實今期都算係咁, 就睇下佢可以將易風寫成點啦!

而家睇風雲都係睇畫功,港產漫畫都係反炒再反炒,無咩新意

the story line keep dragging, dragging and draggin...

引用:
原帖由 slim_dunk 於 2006-12-6 08:28 AM 發表
風雲我只看了第一部, 之後無睇. 港產漫畫就是這樣, 主角永遠不死, 以前王小虎等更永遠不老, 故事無止境地拖. 我對港產漫畫已死心. 不過馬sir 的天下算最"底"睇, 每版都分好多格, 比起其他漫畫d一個口,  ...
导致香港漫画衰落既其中一个原因:拖

畫功反而我覺得用左電腦分色之後差晒...
反而天下會果陣仲好

相關搜索目錄: 電腦

引用:
原帖由 HINIH 於 2006-12-11 02:12 AM 發表
畫功反而我覺得用左電腦分色之後差晒...
反而天下會果陣仲好
我都覺, 以前黑白時代更見功力, 有很多要求高畫功的地方(如背景, 風位)都被電腦分色取代了.

相關搜索目錄: 電腦

你唔支持佢 咪可以安樂死囉
搞到今時今日  都可以有得出 讀者有責

對不起 我錯!
請殺死我 殺死我內心的邪惡

無咩新意,以前有,而+no la

引用:
原帖由 ncnd 於 2006-12-11 09:38 PM 發表
完全正確

引用:
原帖由 ncnd 於 2006-12-11 09:38 PM 發表
X3......

Too boring !

睇佢10幾年前既合訂本..仲正~~~
我的理想==> /○\ ○
                       /□\/■\
                        ||  ||

引用:
原帖由 sammy20072007 於 2006-12-4 12:33 PM 發表
請問仲有無人同我一樣一直都有睇風雲,有睇,吾代表好睇,我到而家都仲睇,但我只係情意結,每隔個星期六晚就硬係好似俾鬼迷甘自然會無意識甘飄埋報攤跟茼n似夢遊甘14蚊出來,買一本我成日會分幾次先睇完的天下 ...
好似俾鬼迷甘自然會無意識甘飄埋報攤跟茼n似夢遊甘14蚊出來

買一本我成日會分幾次先睇完的天下

其實講風雲應該可以講幾版...
佢有d場面真係好正,,
個人最鍾意劍聖出劍廿三同埋懷空鑄心...
仲有無名同幕應雄一齊死係幾好....不過無名幾唔知幾多次死唔去

故仔真係差到死....!!~

回復 #20 letmesee 的帖子

黑豹都變成o左同風雲一樣。

無睇好耐La, waste my $$$, waste my time....

要佢死,唔買咪得囉。我都係睇到斷浪死,終於頂佢唔順。

發新話題

重要聲明:本討論區是以即時上載留言的方式運作,本網站對所有留言的真實性、完整性及立場等,不負任何法律責任。而一切留言之言論只代表留言者個人意見,並非本網站之立場,用戶不應信賴內容,並應自行判斷內容之真實性。於有關情形下,用戶應尋求專業意見(如涉及醫療、法律或投資等問題)。由於本討論區受到「即時上載留言」運作方式所規限,故不能完全監察所有留言,若讀者發現有留言出現問題,請聯絡我們。本討論區有權刪除任何留言及拒絕任何人士上載留言,同時亦有不刪除留言的權利。切勿撰寫粗言穢語、誹謗、渲染色情暴力或人身攻擊的言論,敬請自律。本網站保留一切法律權利。