wahson 發表於 2024-3-11 14:06:23

搵綠帽/NTR同好

想搵綠帽/NTR同好私下傾,可以分享成功經驗同方法

labo 發表於 2024-3-11 16:34:22

我系上左年紀人夫,10年前同过一對中年情侶玩过,男喜歡ntr,亦中意做奴,我地有3p,亦有bisex,我多數糸做主,回想起真系好激好爽,師兄你吾介意分享下你的經驗

一条741 發表於 2024-3-11 16:43:52

依度有好多同好,包括我{:lol:}

wahson 發表於 2024-3-11 16:59:54

我地係中年夫妻,我係新手剛開始調教老婆,不過老婆好保守,想搵同好分享一下成功心得

labo 發表於 2024-3-11 17:39:47

有志同道合當然糸赏心樂事,但有難道

56Cableguy 發表於 2024-3-12 06:50:38

小弟都係,越嚟越想做緣奴,老婆都係啱啱開始調教中。但真係好難搵到同路人,好多時係想食快餐,冇耐性。我老婆50頭,師奶仔身材,小肥啦,不過真係好多水同好姣

peterpeterpet1 發表於 2024-3-12 09:28:34

56Cableguy 發表於 2024-3-12 06:50
小弟都係,越嚟越想做緣奴,老婆都係啱啱開始調教中。但真係好難搵到同路人,好多時係想食快餐,冇耐性。我 ...

呀嫂應該都好正喎……{:loveliness:}

56Cableguy 發表於 2024-3-12 09:59:14

冇啦,屬女人一名,不過鍾意肥師奶的話咁就一流

algol 發表於 2024-3-12 14:25:58

wahson 發表於 2024-3-11 16:59
我地係中年夫妻,我係新手剛開始調教老婆,不過老婆好保守,想搵同好分享一下成功心得 ...

師兄想,但最重要呀嫂點諗?佢抗唔抗拒,定係遷就你所以先肯?可以搞清楚先再調教會好有幫助呢

56Cableguy 發表於 2024-3-19 16:42:39

algol 發表於 2024-3-12 14:25
師兄想,但最重要呀嫂點諗?佢抗唔抗拒,定係遷就你所以先肯?可以搞清楚先再調教會好有幫助呢 ...

佢係有少少M底,不過係有少少怯。所以慢慢調教中。已經可以真空外露。試過係外面露比人睇過

peterpeterpet1 發表於 2024-3-19 18:53:58

56Cableguy 發表於 2024-3-19 16:42
佢係有少少M底,不過係有少少怯。所以慢慢調教中。已經可以真空外露。試過係外面露比人睇過 ...

少少M好玩呀!{:loveliness:}

algol 發表於 2024-3-20 21:54:40

56Cableguy 發表於 2024-3-19 16:42
佢係有少少M底,不過係有少少怯。所以慢慢調教中。已經可以真空外露。試過係外面露比人睇過 ...

咁幾好吖,起碼佢肯行出第一步。夏天嚟緊,又可以去游水泳衣唔加pat,搭電梯跑步短褲唔著底褲,諗到都開心

56Cableguy 發表於 2024-3-21 10:54:02

algol 發表於 2024-3-20 21:54
咁幾好吖,起碼佢肯行出第一步。夏天嚟緊,又可以去游水泳衣唔加pat,搭電梯跑步短褲唔著底褲,諗到都開 ...

係呀,好似我老婆咁,平時有參加嗰啲體育館嗰啲跳舞班,多數都唔帶bra 去跳。跳完就咁行返返屋企,件衫又濕由透,我成日都話佢。

algol 發表於 2024-3-21 14:46:23

56Cableguy 發表於 2024-3-21 10:54
係呀,好似我老婆咁,平時有參加嗰啲體育館嗰啲跳舞班,多數都唔帶bra 去跳。跳完就咁行返返屋企,件衫又 ...

係唔係話佢應該一早就要咁著,應該連底褲都唔畀佢著

newnewgunbird21 發表於 2024-3-21 15:43:12

56Cableguy 發表於 2024-3-21 10:54
係呀,好似我老婆咁,平時有參加嗰啲體育館嗰啲跳舞班,多數都唔帶bra 去跳。跳完就咁行返返屋企,件衫又 ...

亞嫂應該越嚟越好玩

Leechi1978 發表於 2024-3-25 13:49:26

原來唔少同好,你們有冇玩cuckold game?

labo 發表於 2024-3-25 15:12:07

好耐前玩过人地老婆,条仔睇住

peterpeterpet1 發表於 2024-3-25 15:14:21

labo 發表於 2024-3-25 15:12
好耐前玩过人地老婆,条仔睇住

都幾激喎{:loveliness:}

labo 發表於 2024-3-25 15:17:03

話吾激就厄人啦

bigtool 發表於 2024-4-22 19:13:47

tg : bigtoolhk
頁: [1]
查看完整版本: 搵綠帽/NTR同好