羅家英 發表於 2023-8-20 16:42:25

前列腺按摩

有沒有師兄試過深水埗康x大廈那位楊x杏姑娘?主治插入式前列腺正按,唔知佢服務如何?好唔好過油麻地康x堂?

Adfp 發表於 2023-8-21 14:23:21

{:verygood:}

stvchan 發表於 2023-8-24 06:32:19

呢個其實係做全身生物電治療,無前列腺按架。但生物電治療用嚟通經絡。

抓龍筋/前列腺 除左灣仔果幾位中階外:

初至高階:
太子泰瓏(Marina外其他師父)

中高階:
尖沙咀 Suger 工作室(可nuru)
大圍芳姐
太子/旺角 夏目(可出)

高階版:
Kawaii Spa Zoey
康美堂 姊妹花

超高階:
石門Jojo
太子泰瓏 Marina

stvchan 發表於 2023-8-24 06:41:39

完整過程有(個個師父手勢唔同啦):

鬆腰
按肚、膀胱(小痛)
按大腿內側淋巴(塞就痛)
按會陰、股上兩三個穴位
前列腺(入侵性)
扯尿管(好痛,有d師父扯到腎)、細佬附近d根
血管疏通(三角位、棍身)
睪丸、副睪丸按摩
輸精管疏通 (超痛)

stvchan 發表於 2023-8-24 06:44:43

灣仔瘋葉 有人話好,但試過一次就怕怕,亂拉尿管,按摩翻手都翻錯位

羅家英 發表於 2023-8-27 02:23:17

stvchan 發表於 2023-8-24 06:32
呢個其實係做全身生物電治療,無前列腺按架。但生物電治療用嚟通經絡。

抓龍筋/前列腺 除左灣仔果幾位中階 ...

多謝詳細報告, 請問師兄超高階是怎樣? 我是想搵插入式按前列腺, 睇AV片見可以按到 j j 自然射精, 一直都好想試下, ( 並不是用手打 j 打到射), 之前有搵過姊妹花, 但佢地唔會咁做, 唔會幫人出火, 又有搵過D乜乜女皇用假九插, 又係冇料到, 佢地只係玩sm, 我並不是M, 我只是想enjoy前列腺高潮的感覺, 請問師兄和各位師兄, 知唔知邊度有可以按到自然射精那種服務? 有聽過太子泰瓏 Marina , 但未去試過, 佢有那服務嗎? thanks

amigochan 發表於 2023-8-30 20:38:47

師兄有冇詳細地址呀?

羅家英 發表於 2023-8-31 12:51:08

amigochan 發表於 2023-8-30 20:38
師兄有冇詳細地址呀?

金魚街177號樓上

hoffman 發表於 2023-8-31 16:46:57

stvchan 發表於 2023-8-24 06:44
灣仔瘋葉 有人話好,但試過一次就怕怕,亂拉尿管,按摩翻手都翻錯位

灣仔仲有邊間好?pm pls

寬油仔 發表於 2024-4-16 01:36:55

師兄可以pm 油麻地康x堂 contact 嗎?聼聞是姊妹花做的,想試好耐了。謝謝

fatwong 發表於 2024-4-18 17:12:36

寬油仔 發表於 2024-4-16 01:36
師兄可以pm 油麻地康x堂 contact 嗎?聼聞是姊妹花做的,想試好耐了。謝謝

師兄已經pm

havefunboy 發表於 2024-4-25 09:58:02

麻煩師兄們提供pm康美堂電話
頁: [1]
查看完整版本: 前列腺按摩